terras

De groepsaccommodatie is geschikt voor 10 t/m 12 personen en is voorzien van 4 slaapkamers. Er kunnen maximaal 2 kinderbedjes worden bijgeplaatst tot een maximum van 12 personen (volwassenen + baby's). Huisdieren zijn niet toegestaan.

Op de begane grond vindt u…
de woonkamer voorzien van TV en DVD-speler. Hierbij moet opgemerkt worden dat de woonkamer voor 10 personen uitstekend is, maar voor 12 personen aan de kleine kant is. De ruime keuken is van alle gemakkelijk voorzien zoals een oven, magnetron, vaatwasser en koelkast met vriesvak. In de keuken vindt u een eettafel waar u met gemak met 12 personen kunt eten. Een ruime badkamer met een douche, bad, toilet en 2 wastafels. Tevens is de badkamer drempelvrij en voorzien van vloerverwarming. Een extra toilet vindt u ook op de benedenverdieping. Op de begane grond zijn 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed. In de berging vindt u een wasmachine. Er is voor u gratis WiFi aanwezig.

Op de bovenverdieping vindt u…
2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met drie 1-persoonsbedden en 1 slaapkamer met vijf 1-persoonsbedden. Deze laatste slaapkamer is een zeer ruime slaapkamer waardoor het prima slapen is met 5 personen. Op de bovenverdieping is een aparte ruimte met badmeubel ( warm en koud stromend water ) en een extra toilet.

Voor de kinderen...
Voor de kinderen is er een skelter, trampoline, zandbak en klimrek. Op het grasveld naast de boerderij kunnen de kinderen vrij spelen.

Rolstoelvriendelijk…
Onze vakantieboerderij is via een zij-ingang rolstoelvriendelijk toegankelijk. De badkamer, 1 slaapkamer op de begane grond en de keuken zijn drempelvrij en tevens goed toegankelijk door verbrede deuren. In de ruime badkamer is aan beide zijden van het toilet ruimte voor een rolstoel. Tevens is de badkamer voorzien van anti-slip vloertegels. Naast de groepsaccommodatie is een groot bos gelegen met meerdere verharde paden zodat ook met de rolstoel in de buurt van de groepsaccommodatie van het prachtige Sallandse landschap kan worden genoten.

vakantieboerderij-ommen-uitzichtMakkelijk bereikbaar
Vanaf de vakantieboerderij kunt u leuke fiets en/of wandel tochten uitzetten. De boerderij is gelegen naast de bungalow van de eigenaar. Achter de boerderij kunt u over de weilanden kijken en ziet u op de achtergrond de vele bossen waar het goed wandelen en fietsen is. De boerderij ligt zelf ongeveer 75 meter vanaf de N34, de doorgaande weg tussen Ommen en Hardenberg. Dus u kunt de boerderij niet missen bij aankomst. De foto is genomen vanaf de achterzijde van de vakantieboerderij.

koffie

Ga naar boven